menu
boodschappen

BOODSCHAPPEN

Thuis komen van je werk en de boodschappen zijn gehaald? Dat doen we graag voor je. We vullen de ijskast en bergen het op in de kastjes. Geef ons maar je boodschappenlijstje. Is dat fijn thuiskomen!

koken

KOKEN

Een drukke dag gehad of gewoon niet zo’n keukenprins(es)? Wij toveren lekkere, gezonde maaltijden en hapjes uit de keuken op een moment dat het jou het beste uitkomt. Wij nemen het je graag uit handen!

tuin

TUIN

We zetten de bloemetjes buiten! Of heb je ze toch liever in de tuin? Wij gaan, met jou als je dat leuk vindt, naar het tuincentrum, halen de planten en bloemetjes en zetten ze voor je in de tuin of in een pot. Dat gaat er gezellig uit zien!

huis

HUIS

Wij strijken de was weg of ruimen de boel voor je op. Schilderen een wandje, bevestigen een plank of hangen eindelijk dat lampje op. We nemen van je over wat er in en om het huis gedaan moet worden!

feest

FEEST

Valt er wat te vieren? Wij verzorgen de traktatie, de drankjes en de hapjes. En alles wat er nog meer nodig is om je feest een succes te maken. Zodat je zelf ook van je feest kunt genieten!

huisdier

HUISDIER

Te druk om de dieren de aandacht te geven die ze verdienen? Schiet de hond erbij in? Wij nemen hem mee voor een wandeling door de duinen of over het strand. Kan hij daarna lekker gaan slapen!

Maar wij kunnen je ook helpen met:

Samen boodschappen doen bij je favoriete winkels/halen en brengen waar je ook maar naar toe wilt/verzorging van je dieren en je huis tijdens vakantie/verhuizing/administratie, betalingen of correspondentie/eerste hulp bij problemen met je telefoon, iPad of computer/brengen en halen van de kinderen naar school of sport/naschoolse opvang/mee naar de dierenarts/traktatie op school/kinderpartijtje /oppassen/kinderen bezighouden/kerstboom op- en aftuigen/klusjes in huis/versieren en opruimen van je feest/het verzorgen van je gasten/lunch verzorgen/klaarmaken van huisjes voor de verhuur/een dagje op de winkel passen/mee naar de dokter of het ziekenhuis/gezelschap houden/museum of restaurant bezoek/kopje koffie drinken/spelletje spelen/ mantelzorgers ontlasten/extra hulp na of tijdens de kraamtijd/grote schoonmaak/ruimen de garage of je zolder op/pakjes bezorgen/auto wassen/gras maaien/onkruid wieden/hond uitlaten/vakantie plannen/vervoer naar Schiphol/draaiende houden wat er moet draaien…..
Teveel om op te noemen!

krul